Vi i Perledesign ønsker at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt, og vi har høy fokus på kundeservice. Under står våre leveringsbetingelser listet opp, som vi anbefaler deg å lese før du bestiller.


PRISER OG LEVERING.

Prisene er oppgitt i NOK og inkluderer moms, 25 % dersom ikke annet er angitt. Vi forbeholder oss retten til å endre våre priser i nettbutikken og reserverer oss mot feilaktig prissetting.

 

Vi vil gjøre det så enkelt og oversiktlig som mulig for deg som kunde. Derfor har vi 4 faste fraktsatser, som gjelder uavhengig av hva du bestiller. Satsene er kr 170 for sporingspakke og kr 89 for ordinær brevpostsending (A-post). Merk at du selv bærer risikoen, dersom pakken blir borte underveis med det rimeligste alternativet. Dersom du ønsker sporingsnummer på pakken, må du velge "Posten Sporing" i kassen.
Vi sender bestillinger så raskt som mulig etter at du har bestilt og betalt varen. Normalt vil vi sende din bestilling innen tre virkedager etter at du legger inn bestillingen. I perioder med stor bestillingspågang samt i forbindelse med ferier, kan leveringstiden være noe lenger. Så snart pakken er levert fra oss til Posten for sending til deg, vil du få beskjed via e-post. Du vil også bli varslet per e-post eller sms dersom det er omstendigheter som gjør at vi ikke kan sende varen innen seks virkedager etter at du har bestilt varen.
Vi har som mål at du skal motta varene dine så raskt som mulig.

MERK:  Vi kan ikke forutse eller påvirke Postens leveringstider. Normalt vil a-post ta 1-2 virkedager fra vi har levert pakken til Posten, men vi opplever fra tid til annen at det tar lengre tid. Dette er forhold på Postens siden, og altså utenfor vår kontroll. Hvis vil vite hvor din pakke er til enhver tid, må du bestille sporingspakke, og ikke velge alternativet a-post.


For varer som skal sendes til Nord-Norge kan det ta noe lenger tid, men for små pakker tar det normalt ikke lenger tid enn til ellers i landet.


FORSENDELSE

Ordren din vil bli pakket og sendt i løpet av 2-5 dager, og skulle ikke dette være mulig vil vi ta kontakt med deg. Vi sender alle våre varer med Posten Norge. Fraktkostnad blir beregnet ut i fra pakkens vekt, uavhengig av destinasjon og innpakking. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på postkontoret blir pakken sendt i retur til oss, kan kjøper bli belastet med et gebyr på opptil 400 kr. Dersom vi må sende pakken igjen pga. ukorrekt adresse eller ikke hentet pakke, må kjøper betale denne kostnaden. Alle bestillinger, der annet ikke er avtalt, sendes som brev eller postpakke og hentes på ditt lokale postkontor.


KUNDENS PLIKTER

Den som er registrert som kunde (18 års aldersgrense) hos selger, er ansvarlig for betaling av de ytelser selger eller selgers samarbeidspartnere leverer i henhold til nærværende vilkår. Det er kundens oppgave å sørge for at riktig leveringsadresse blir opplyst. 


REKLAMASJON

Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via e-post. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått, slik at vi kan løse problemet så fort som mulig. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet, eller varen er tydelige skadet under transport, må skal du også melde dette direkte til det postkontoret som du eventuelt kvitterer ut pakken av.
 De vil sendes oss en skademelding slik at vi kan sende en ny vare til deg.


ANGREFRIST

Hvis du angrer på kjøpet, kan du returnere dine varer i originalemballasjen så de er oss i hende innen 14 dager etter mottagelsen. Gi oss beskjed på mail om at du ønsker å benytte deg av angreretten, du trenger ikke å oppgi grunn. Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand, sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket.

Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt refunderer vi varens pris. Vær oppmerksom på at kostnader ved retur av varer påfaller deg (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Salgsvarer byttes ikke.