OFTE STILTE SPØRSMÅL TIL OSS I PERLEDESIGN


Kan jeg bli medlem uten å kjøpe noe?                                

- Selvsagt kan du det. Legg inn din epost også sender vi en bekreftelsesepost til deg. I den eposten må du bekrefte at du er du, og så er du medlem, med brukernavn og passord. Som medlem mottar våre nyhetsbrev med supre tilbud året gjennom.

Hva oppnår jeg ved å registrere meg som medlem?

- Er du registrert som medlem, kan du logge inn med din epostadresse og ditt passord, så slipper du å fylle inn en masse opplysninger dersom du vil handle. Du vil også få først beskjed om vi har spesielle eller tidsbegrensede tilbud.

Hvor lang tid tar det før bestillingen min blir sendt?

- Normalt 2-5 virkedager. Når betalingen din er registrert behandler vi din ordre så fort som mulig.

Hvor lang tid tar det før jeg mottar bestillingen min?

- Normalt 2-9 virkedager. Vi sender din bestilling via Posten, og kan ikke forutse eventuelle forsinkelser som kan oppstå underveis.